Lietuviški ingredientai ir prieskoniai puikiai papildo prancūzų virtuvę. Kuriant meniu kilo begalė idėjų, atradome daug naujų skonių derinių. Lietuviška ruginė duona, prisirpę obuoliai, sėklos ir dar daug kitų ingredientų nuguls į lėkštes kartu su dalele prancūzų klasikos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
NAMINĖ GRIKIŲ DUONA
Miško grybų Consommé
VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ PAŠTETAS
Karamelizuotų obuolių lazanija | kadagiai.
ELNIENOS STEIKAS
Aguonų pluta | juodieji serbentai | trumai | „Švilpikas”.
CIDONIJA
Ruginė duona | „Džiugas” sūrio ledai | raudonasis vynas.
Užupio g. 24, Vilnius
Virtuvės pavaduojanti šefė – Rima Remeikienė
Rezervacijai:
+370 6655 0550
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17:00 – 22:00