restaurant-cover

Le Mans

Maistas, menas, gamta ir Prancūzija – neatsiejama. Visa tai susitinka atnaujintame Jono Meko Skersvėjyje. Įkvėpti šalia esančių galerijų, įspūdingos Porsche automobilių kolekcijos ir gamtos grožio – kuriame ryškų ir spalvingą prancūzų virtuvės meniu.

Apie restoraną

Lietuviški ingredientai ir prieskoniai puikiai papildo prancūzų virtuvę. Kuriant meniu kilo begalė idėjų, atradome daug naujų skonių derinių. Lietuviška ruginė duona, prisirpę obuoliai, sėklos ir dar daug kitų ingredientų nuguls į lėkštes kartu su dalele prancūzų klasikos.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

NAMINĖ GRIKIŲ DUONA

Miško grybų Consommé

VIŠTIENOS KEPENĖLIŲ PAŠTETAS

Karamelizuotų obuolių lazanija | kadagiai.

ELNIENOS STEIKAS

Aguonų pluta | juodieji serbentai | trumai | „Švilpikas”.

CIDONIJA

Ruginė duona | „Džiugas” sūrio ledai | raudonasis vynas.

Užupio g. 24, Vilnius

Virtuvės pavaduojanti šefė – Rima Remeikienė

Rezervacijai:

+370 6655 0550

info@lemans.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 17:00 – 22:00

Galerija